- JAG HAR GÅTT PÅ SOMMARLOV

Igår skrev jag min sista tenta och gick på sommarlov, det är verkligen helt sjukt att jag redan är klar med första året på universitetet. Även om jag ska jobba hela sommaren är det skönt att få en liten paus från plugget och bara var ledig när man inte är på jobbet. Jag var hemma hos mamma i onsdags för att färga håret, vi firade lite i förväg med favoritsalladen och vinet och i helgen ska jag ut och käka med två kompisar för att fira.

Varje sommar när jag går på semester så brukar jag köpa något till mig själv, det kan variera prismässigt och i år bestämde jag mig för att köpa sängkläder i linne. Jag har velat ha det länge och det var dags att köpa nya sängkläder så jag slog till och imorgon ska jag byta till dom för första gången.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag var och handla här på morgonen och nu ska jag greja lite i lägenheten innan jag går ut och sätter mig i solen en stund, jag ligger efter i brännan jämfört med förra året. I eftermiddag ska jag och min bästis åka till vår favoritloppis som har utökat butiken med 130 kvm, vi måste ju självklart kolla in det.

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Åh vad kul att du har sommarlov! Jobb brukar ju kännas lite som "ledighet" för att en gör något annat än att sitta vid datorn och skriva uppsatser osv 😊 Hoppas du får en fortsatt fin dag!

nouw.com/psykiskohalsablogg
mynameisjossan
mynameisjossan,

Härligt att du gjort klart första året på din tid på universitetet. Hur många år har du kvar?

nouw.com/mynameisjossan
louisekihlgren
louisekihlgren,
Jag har två år kvar ☺️
nouw.com/louisekihlgren
Ingajohansson
Ingajohansson,

Önskar dej mycket sol i sommar ☀️

nouw.com/ingajohansson