- HELGEN I BILDER

Det verkar som att det finns ett problem mellan mitt internet och den här hemsidan, jag har så svårt att komma in och när jag väl gör det går allt så långsamt och jag kan inte se bilder. Därför kommer inlägget senare än tänkt. I torsdag träffade jag min bästis, vi köpte vår favoritlunch, mös med bebis och åkte på en loppis.

På fredagen mötte jag upp min plugg-grupp för första gången sen i oktober. Vi satte oss på ett café i några timmar och förberedde seminariet vi har på onsdag. När jag kom hem tog jag en lunch eftermiddag med promenad och soffhäng innan det blev kvällsmys framför tvn.

Resten av helgen bestod av promenader i det varma vårvädret och hemmamys. Jag kände för att bara ta en helg där jag kunde göra vad jag vill när jag vill, behövde verkligen ladda batterierna inför de kommande veckorna. Under söndagens eftermiddag och kväll satt jag och kollade på serien HUSS på viaplay, rekommenderar starkt. Den va faktiskt mycket bättre än jag trodde och självklart såg jag klart alla fem avsnitt på en gång. Typiskt mig och perfekt uppladdning för en vecka med seminarie och jobb.

  • LOUISE

Gillar

Kommentarer