- ÅNGEST OCH MATERIELL LYCKA

Älskade fredag! Du hade varit underbar om jag faktiskt fick ta helg, men som student med en vecka kvar till tenta så blir det en kväll med plugg. Jag sov väldigt dåligt i natt så jag skippade gymmet imorse som jag tänkte och låg kvar i sängen lite längre. Vid lunch åkte jag till skolan med en kompis och pluggade på hemtentan, det känns som att jag krånglar till saker, att den inte är så svår som jag gör den. Men nu ska jag äta lite middag och sen blir det lite mer plugg innan det blir en tidig kväll. Imorgon ska jag hjälpa farmor och farfar att flytta så jag ska upp tidigt, jag hoppas det inte tar allt för lång tid för jag kommer behöva plugga imorgon också.

På söndag ska jag skriva en text för att på måndag så har jag seminarium på Zoom och jag har inte bestämt vad jag ska prata om än. Vi ska prata i fem minuter om våra reflektioner som vi gjort på något av de tema-föreläsningarna vi haft under den här delkursen. Snälla håll alla tummar och tår att det ska gå bra.

Jag åkte en sväng till Bergvik förut och köpte den här vasen på H&M som jag såg för ett tag sen, kunde inte sluta tänka på den. Lite materiell lycka mitt i ångesten. Idag har det legat en dimma över hela Karlstad, älskar dimma trots mörkret som blir. Så mys

Gillar

Kommentarer

karins
karins,

Så fin vas!

nouw.com/karins
louisekihlgren
louisekihlgren,
Tack snälla, den är från H&M☺️
nouw.com/louisekihlgren