Header

ROYAL COPENHAGEN dyb tallerken // MAANESTEN armbånd // GEORG JENSEN bestik // GEORG JENSEN julestjerne // ROSENDAHL stegeso

Det er vidst på tide, at jeg deler nogle af mine julegaver med jer. I år har endnu engang været et overvældende gaveår for mit vedkommende, og jeg føler mig simpelthen så priviligeret over at have fået så mange (!) fine gaver. Hvert år står Royal Copenhagen højt på ønskesedlen - og i år var ingen undtagelse, hvor jeg fik 5 af de fineste dybe tallerkener, som fungerer perfekt til lækre pastaretter eller morgenens havregrød. Derudover ønskede jeg mig smykker fra mit yndlingssmykkemærke, nemlig Maanesten, hvor jeg fik det mest delikate og smukke lille armbånd i sølv, som allerede har fået en fast plads på min arm siden juleaften. Som det næsten kan ses ud fra collagen var temaet hovedsageligt bolig/interiør, og foruden det fine Royal Copenhagen fik jeg også både bestik fra Georg Jensens Bernadotte serie, Georg Jensens store julestjerne i sølv og en stegeso fra Rosendahl, som jeg glæder mig meget til at benytte. Derudover fik min kæreste og jeg både mikrobølgeovn, bageartikler og gavekort, så vi kan på ingen måde klage.

Selvom det allerede er den 19. januar (WHAT), håber jeg, at I har haft en god decembermåned og fået opfyldt nogle af jeres ønsker. Og ikke mindst, håber jeg, at I har fået en god start på det nye år. Jeg glæder mig i hvert fald til at se, hvad 2017 bringer.

Likes

Comments