Header

Hej på er! Ber om ursäkt för frånvaron, jag är medveten om att det varit väldigt dålig aktivitet här. Har jobbat och hunnit varit förkyld och magsjuk, så ni vet vad jag sysselsatt mig med. Imorgon är jag ledig så då ska jag träffa min moster och shoppa lite med henne, så idag tänkte jag ha en kroppsvårdsdag så jag verkligen gör mig fri från alla sjukdomar jag haft denna vecka, haha.

Tänkte att det var lägligt att då även recensera tre av hårprodukterna jag fick hem från Beautynet.se för ett tag sedan! Håret kan ju ofta bli lidande när vi går från varma årstider till kalla, och därför är denna trio helt underbar.

Så här står det om dem:

Nästa generations keratin förstärker keratinet i hårstrået, bygger upp cortex för att öka volymen och ger styrka och flexibilitet. Lanza Healing Oil absorberas snabbt och fullständigt av håret. Ger ett fullt UV- och värmeskydd. Perfekt för alla hårtyper. Minskar torktiden med 65%. Keratin Healing Oil bygger upp inre styrka och förbättrar fiberintegritet. Dessutom återskapas hårets inre struktur. Fuktresistent för att förhindra frizzighet.

Så här tycker jag:

Jag älskar dessa produkter! Återfuktande på hög nivå, föntiden förkortas väldigt mycket faktiskt och doften är helt klart det bästa av allt. Speciellt eftersom den sitter kvar i håret ända fram till nästa tvätt! Jag dubbeltvättar alltid håret, alltså schamponerar i två omgångar för att först tvätta bort smuts som uppstått pga yttre påverkan, stylingprodukter, avgaser och sådant. Andra gången för att gå in på djupet och tvätta bort sebum och ge näring. Sedan fördelar jag balsamet endast i längderna, och sköljer ur. Låter håret bli handdukstorkat, sedan fördelar jag en leave in-produkt (som jag kan visa sernare) och avslutar med Lanzas healing oil som innehåller fullt UV- och värmeskydd. Sedan fönar jag det som vanligt, och därefter är håret så levande och otroligt följsamt som det kan bli.

​​Just det!  Doften är nog inte det som toppar, utan det är att dessa produkter inte innehåller uttorkande sulfater, inte ens schampot, som annars brukar finnas i 9 av 10 schampon. Helt underbart! Ni vet att jag gillar att testa nytt, men efter detta kommer det nog vara svårt att hitta produkter som håller detta mått.

Dessa produkter och mycket annat hittar ni HÄR. Och vet ni vad? Om ni uppger koden "jutman17" i kassan så får ni 10% rabatt på hela sortimentet! Erbjudandet gäller fram till 13/10!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments