Tjejen jag aldrig skulle kunna leva utan 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fick reda på att jag inte fick åka till sydafrika så jag vart lite besviken men jag har annat i mitt liv att tänka på, skolan vännerna och körkort som jag sätter lite högre än en resa 😉 men det var åtta stycken som kommer få åka och aa nån lär ju dra sig ur, finns alltid såna mesar 😘 men dom som bestämmer sig för att åka och inte bakar undan kommer få ha skit kul, så all kärlek till er (när ni åker i april) 💗 har varit på körlektion idag , my last one , tror jag 😊 har precis diskat ska snart gå o handla lite kvällsmat , men vi hörs puss på er 😄

rolig dag i skolan , eller inte


Likes

Comments

Kiwi , te och paradise hotel ❤️ Kan de bli bättre ? 😊

Likes

Comments

Har ju beställt lite kläder och dom bestämde sig för att komma idag, såååå fint! 😘


Likes

Comments

Idag i skolan har vi gjort lite crazy stuff , vi har jobbat med att sminka sår, och omg va coolt det blev, sen har vi gjort lite snygga utesminkningar! här får ni lite bilder på det 😘


Likes

Comments

Helt värdelös dag blir seriöst typ ledsen för att det skulle va så jävla dålig dag! Jag vaknade imorse och orkade verkligen inte åka till skolan, men jag tvungen att gå till skolan kände jag, så jag satt mig på buss jäveln och åkte till skolan och när jag kom dit så var det bara jag och Amanda i skolan, och ingen lärare, så vi fick tvätta handdukarna hah, jättekul! Sen när vi var klara med det så fick vi åka hem, då träffade jag min kära mamma på en lunch 😘 jättemysigt, sen åkte jag iväg och hade körlektion och det gick jättebra! Sen åkte jag hem och somnade vid fyra och sov till klockan 22.00 inte bra ååååh 😓 har bokat uppkörning och skriv provet inom en framtid ! så nu är det plugga plugga plugga !!


Likes

Comments

Ni missar väl inte Nellys helt underbaraaaa julkalender? Helt otroliga priser på helt otroliga saker! Helt perfekt nu när alla har lite dåligt med pengar till jul, här kan man verkligen hitta den perfekta julklappen för inte alls mycket pengar, eller varför inte piffa upp dig själv med något fint ?

Ni hittar julkalendern HÄR

Likes

Comments

Har varit i stan med älsklingen på jul skylting , såååå mysigt, vi gick runt och kollade lite och sen så åt jag vi lite mat!

Likes

Comments