Header

Gick som av en händelse bara in på den här bloggen för några dagar sedan och drabbades av en smärre chock. Så mycket som hänt sedan i somras, känns som att ett helt liv klämts in mellan då och nu. Det är mycket som varit pissigt och fruktansvärt, yet så mycket som varit fint. Får klump i magen av att tänka på delar av den här tiden, men antar att jag någonstans ändå borde vara tacksam, för det är ju faktiskt denna kedja av hemska och bra saker som fått mig att hamna där jag är idag. Här. Och här mår jag faktiskt bra. Det är väl det ändå som betyder något antar jag. Tror verkligen på slumpen, att det lika gärna kunde slutar på ett annat sätt eller på en annan plats. Har väldigt svårt att föreställa mig att saker skulle förutsagda eller menade att vara. Men jag är så himla glad att slumpen tog mig precis hit, är till och med spänd på att se vart den ska kasta mig sedan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ och glad fredag på er! Jag är precis hemkommen från jobb och sitter i presens och mumsar på gröten ovan. Har noll fredagsro i kropp och själv pga ska jobba hela helgen. Har tre jobb för tillfället så inte mycket tid som lämnas för annat, men jag knegar på och är dessutom nöjd med tillvaron. Det är kul att vara sysselsatt. Nu ska jag göra mig iordning mig för ett kvällspass på restaurangen. Ni får ha det fint! Kaffets dag idag ju, ta en kopp med någon ni gillar <3

Likes

Comments

Hej hjärtan! Min enda lediga helg denna sommaren har varit både bra och dålig. Har ätit och druckit gott, hängt med fina kollegor, solat och sovit. Dålig var den tyvärr också, men det är en historia för ett annat forum. Hoppas ni mår bra i alla fall, det förtjänar vi allihopa! PussN

Likes

Comments

Hej därute i cyberspace. Hoppas ni mår bra!!! Jag mår så himlahimla fantastiskt för tillfället. Tycker typ om allt i livet och är faktiskt glad cirka jämt? Har jobbat dubbelt de senaste veckorna, både som tränare och på restaurangen, vilket jag trivits så bra med. De två första veckorna efter studenten blev till en smärre depression. Kände typ att jag inte hade ett liv längre? Men nu, med lite sysselsättning och lite rutiner, känns det ändå som att jag har det. Ett ganska bra sådant till och med :')

Igår jobbade jag under dagen. Därför kunde hag ge mig ut på en riktigt långpromenad efter detta. Ser ni hur fint jag bor ändå. Det är faktiskt ett rent jävla privilegium.

När jag kom tillbaka så tog jag ett bad plus invigde mina nya ansiktsprodukter som kostade mig en smärre förmögenhet. They better be worth it pga väldigt fattig människa atm :) På kvällen gick V för Vendetta på tv:n så då bänkade jag mig framför den. Så jävla bra film faktiskt. Sedan var det slut på den dagen.

Likes

Comments

Hej!!! Long time no see som man brukar säga men det blir tyvärr så när man inte har förmågan att ta tag i saker och prokrastinerar livet i all oändlighet. MEN NU tar jag tag i det här sjunkande skeppet, dels för att jag FAKTISKT tycker att det är roligt att blogga, men OCKSÅ för att det blir en annan sak att kunna gå tillbaka och höra hur man tänkt och resonerat tidigare. Så tråkigt att glömma bort ju :( I alla fall, vad passar bättre än att börja med en dokumentation av min student? Inte mycket i mitt fall kan jag lova pga typ mitt livs höjdpunkt så det blir typ inte bättre än så tyvärr. Det kommer bara bli sämre efter detta så lika bra ni slutar läsa. SKOJA. Har dock upptäckt ett relativt allvarligt problem när jag suttit och redigerat bilderna vilket är att JAG HELT HAR TAPPAT DET. Brukade vara så duktig på det här med redigering när systemkameran användes som flitigast i min ungdom men nu sitter jag mest och stirrar på skärmen och tänker ?????. Tänker därför ursäkta mig och helt enkelt lova att ljusare tider kommer för mina kamerabilders utseende (jobbigt om jag inte kan hålla detta löfte nu. haha).

I ALLA FALL (använder caps flitigt här känner jag), vi kan väl börja med lite pixlar från champagnefrukosten. Vi höll hus i mitt hus faktiskt och körde knytistaktiken dvs alla fick ta med var sin ätbar grej vilket i vårt fall ledde till ett överflöd av mat. Frukosten såg orörd ut trots att elva personer kalasat sig mätta på den?

Här har vi den. I oskärpa visserligen men jajaja. Ej det lättaste att äta med måtta kan jag försäkra er om.

MEN innan maten stod skumpapoppande och obligatorisk klassbild på verandan på agendan. Vi har aldrig varit bra på att ta klassbilder bör nämnas, men det syns kanske?

Mumma. Vi hade fixat klassens-nomineringar och delade ut dessa. Jag och mitt kvartsdanska blod fick stolt ta emot klassens danskjävel :')

En drömsk Jonathan och så jag som frenetiskt sitter och googlar låttext till studentsången då vi insett att ingen av oss kunde. Det känns ju ändå som något man borde kunna. I alla fall när man tar studenten.

Julia och Sandra <3

+ 3 stycken mobilbilder. Slut på del 1.

Likes

Comments

Blir så himla sporadiska inlägg här i och med skolstressen och allt omkring den. Hela jag och hela mitt liv dras liksom med in i den och jag blir stressen. Alltså hela jag BLIR STRESS. Så även om tiden finns för bloggande (och en massa andra saker med för den delen typ ATT STÄDA MITT RUM) så sker det liksom inte utan jag ligger i min säng och prokrastinerar istället. Inspirerande person. I alla fall, tänkte att jag kunde berätta lite saker som jag gjort när jag inte legat där. Det är ändå en hel del.

☁️ Har skickat ut studentinbjudningar!! Fina visst? Det är så himla nära nu, kan inte fatta hur fort detta året gått. Och långsamt på samma gång ändå. Helt sjukt i alla fall.

☁️ Varit en helg i Malmö. Lillebror spelade USM-final i handboll så då var jag på plats för en gångs skull. Har knappt hunnit se honom spela pga har tränat cirka jämt hela livet, så det var så himla roligt. Fick dessutom en helhelg med min storasyster eftersom hon bor där :')

☁️ Jag har börjat jobba! Måste ju göra något med all tid jag plötsligt fått när jag inte ska åka konståkning längre. Det är hur som helst superroligt och jag trivs redan så så bra.

☁️ Har fått dille på smoothiebowls igen. Inte så konstigt egentligen dock, det är ju cirka det godaste som finns. Ser ni vad rosa och fin denna blev?

☁️ Sigrid har fyllt år!! Jag och Carl köpte vad som nog kan vara norra Europas finaste present någonsin. Vi jobbade sent och sedan gick vi och firade med bubbel på Känsla. Mysigt roligt bra.

Likes

Comments

Hej från en hårt studerande människa som har mattenationella om två dagar och som kommit på den briljanta idén att börja plugga idag. Blir så förbaskat trött på min förmåga att prokrastinera saker, utan tvekan min värsta egenskap. Är verkligen svinbra på att strukturera mig I PERIODER, det går upp och ner som en sinuskurva ungefär. Extra point för nördig mattereferens hehe. Nej, nu ska jag fortsätta att ägna all tid åt komplexa tal på polär form. Hör ni hur spännande eller?  Tack gode Gudrun att jag snart är klar med den här soppan :') kramen

Likes

Comments

Prick här sitter jag för tillfället. Äter lugnt min smoothie, ni vet väl att det blir mycket godare när man äter den med sked? Dricker ett glas vatten och drar djupa andetag. Måste det idag för att inte låta stressen helt överta min kropp. Gymnasiearbete som ska redovisas på onsdag osv. Sitter typ och kikar på lite ritningar och tänker ut lösningar. Upprepar meningen "du kommer bli klar och allt kommer ordna sig" återkommande gånger. Har till och med unnat mig en löprunda. En dag som likväl hade kunnat landa i panikångest gjorde inte det, jag såg till att den inte gjorde det. Heja mig faktiskt.

Likes

Comments

Lite bilder från min gårdag som bestod av riksdagsbesök och annat halvtråkigt i vår huvudstad. DOCK hade vi några timmar ledigt så vi passade på att ta vara på värmen (!!!!!) och satte oss på en uteservering i Kungsträdgården. Satt liksom och åt i t-shirt? Så glad att jag fick med mig kameran dessutom, har blivit så jäkla dålig på att använda den, men titta vad fina bilder det blev!

Kameran hänger även med mig i veckan. Sitter nämligen på en buss mot Landvetter as we speak. Klassresa till Berlin står på tur, hur fantastiskt?

Likes

Comments

Alltså. Denna klänning. Bestämde för länge sedan att jag ville ha en helt vanlig vit t-shirtklänning när jag tog studenten. Sagt och gjort. I november beställde jag en väldigt fin sådan och allt var frid och fröjd och jag skulle inte behöva tänka mer på det. MEN, den här klänningen har förföljt mig i månader och just nu är jag faktiskt väldigt nära på att klicka hem den. Tycker den är så fin verkligen. Ganska dyr också, så skulle kunna kombinera med min nuvarande klänning. Typ ha denna hela dagen, men ha den andra på utgången? Så svårt. Egentligen är detta mitt minsta problem i livet men gör vad som helst för att slippa tänka på mitt tal :))) Den är från By Malina i alla fall, precis som min balklänning!

Likes

Comments