Header

Imorse tog jag en rejäl sovmorgon och satte sen igång ett pass med Yoga with Adriane (det här passet). Jag gillar verkligen hennes pass, det är så smidigt att köra framför tvn iställer för att vara tvungen att åka iväg.

Jag försöker passa på att träna när jag är ledig och jag hade egentligen tänk åka in till stan och gå en prommenad men jag var inte jättesugen på att vada i slasket så jag och A drog till gymmet istället. Det blev en timmes powerwalk för mig. Jag har mest tränat hemma på sista tiden men jag tycker det är svårt att få till cardio hemma. Därför känns det skönt att jag har kommit iväg till gymmet några gånger sista veckan. På torsdag ska jag på något väldigt spännande och jag vill verkligen vara på topp då!

Nu sitter jag framför tvn och kollar på Dessertmästarnas jul, mitt favoritprogram! Jag ska snart gå och göra mig citronvatten och någon kvällsmellis, lägga en ansiktsmask och förbereda mig för en tidig morgon imorgon. Hoppas ni får en fin kväll ♥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och A fick till en liten advents fika igår efter en tur till IKEA, där vi köpte en julklapp och fyllde på pepparkakslagret. Har någon smakat pepparkakorna med laktits i förresten? Drömmen för alla lakrits-älskare, jag lovar.

Idag vaknade jag upp till ett vinterland, hoppas verkligen att snön ligger kvar till julafton, tycker det är så fint med snön som lyser upp lite i vintermörkret.

Ha en fin måndag! ♥

Likes

Comments

Nu tänkte jag försöka blåsa lite liv i den här bloggen! I fredags mötte jag upp Maria och gick en sväng på stan, vi hann med HM Home, Gamla stans julmarknad, lite second hand och satte oss på Älskade traditioner för en fika.

Jag är verkligen en riktigt jul-älskare och brukar i vanliga fall vilja pynta redan i november men jag har inte alls någon julkänsla i år, den infann sig inte ens på julmarknaden. Det kan ha haft att göra med att det var 5+ ute... Eller att jag har varit så stressad på sista tiden. Jag ska tända mina advaentsljus ikväll och kolla på Ernst jul så får vi hoppas att känslan infinner sig!

Ha en fin andra advent ♥

Likes

Comments

Bilder lånade av HM, GinaTricot & Indiska.

Plaggen är ifrån HM CONSCIOUS, Ginatricot - The good prodject, Indiska och Indiska x Swedish Stockings.

Jag har samlat ihop några favorit-plagg som är gjorda med fokus på hållbarhet. Jag personligen bli mer och mer intresserad av hållbarhet och miljöfrågor. Det här är ett litet steg mot vad jag hoppas kommer bli något som fler tänker på som konsumenter. Det allra bästa är ju självklart att shoppa second hand!

Likes

Comments