Igår var jag och tränade för min tränare med två av hästarna. Vi tittade på program inför tävlingssäsongen och fick då se de delar jag behöver lägga extra mycket arbete på. Vi var på ovalbanan så vi såg hur det skulle se ut om vi var på riktig tävling vilket var väldigt nyttigt.

Jag kom hem från skolan för ca en timme sedan och då var det direkt på med träningskläder och ut och springa. Det känns alltid lika skönt efteråt.

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan ut och konditionsträna hästarna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I söndags (6/3) var jag och Láey iväg på vintercup final (Skånes vintercup). Vi vann fyrgången med 6,25 och samma poäng på en andra plats i tölten. Men finaste priset var ändå det Feather price som jag fick tilldelat. Det är en av de finaste priserna man kan få enligt mig.

Idag fick Láey och Villingur löshoppas, de ville hellre leka och bitas än att hoppa. Men röra på sig fick de och roligt hade dem. Stakur fick ridas med övergångar då han behöver stärka sig där. En riktig pärla är han <3

I helgen ska jag ut på äventyr med någon eller några hästar. Berättar inte än vad och var men är du nyfiken så håll utkik på bloggen efter helgen ;)

Vi hörs!

Ursäkta för dålig bildkvalité. Men en liten bild från vintercupen i fyrgången (trav).

Likes

Comments