gomorgon höll jag på att säga, klockan är halv två på natten jag jag har precis lagt mej i sängen.. Har vart ute på mycket idag med hästarna. Ridit sönder mina händer känns det som.

Ridit en 4 och 9 åring idag och sen red jag Tyke när jag kom hem och longerade saga . Så kul att få rida in en häst som tycker det är roligt att göra det jag ber om! Man kan inte tro att för en månad sen hade ingen ridit lilla Tyke. Världens goaste att hålla på med 😋

Imorgon bitti kommer hovslagarn och skor lite. Så fort det är klart åker vi till Stockholm och blir nog där hela dagen.

Tänkte skriva något inlägg om hur jag tänker osv och vad jag funderar på här i världen höll jag på att säga, både som den tonåring jag igentligen är, till rena rama grekiskan för er som inte är hästintresserade och jag babblar på inom det ämnet. Man får ge och ta lite helt enkelt 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​idag har det varigt en lång dag för mej. Vaknade vid 10( sovmorgon otroligt nog) nej, jag var lite dragen igår kväll så sov ut en stund. 

Vräkte i mej att par mackor sen gick jag ut och trimmade gräs i 9 timmar... Mina händer har nog vibrations skador efter trimmern känns de som. Inte hela gården klar än, fortsätter imorgon efter jag varigt i Avesta på morgonen med en häst som ska ultraljudas. Kul! 

Hästarna motionerandes ikväll för det var så varmt på dagen. Red ett lugnt pass och longerade också. Lite ont i magen idag och känns att jag sovit på nåt lustigt sätt då min rygg ömmar.. Hmm. Full tränings dag imorgon också, ca 4 hästar och jobb på det. Dax för ett Gonatt då kanske!!

Likes

Comments

​svårt att göra en bra inledning såhär tycker jag, men för er som inte känner mig så kan man ju försöka ge er en liten inblick vem jag är. Heter iallafall Louise och bor i södra Dalarna med min pappa och syster ibland. Här har vi en egen jätte trevlig gård. Hästnörd ut i fingerspetsarna helt enkelt. 

Har för tillfället ingen häst jag satsar på då min häst tyvärr gick bort i en ridolycka tidigare i sommras. Har min ponny saga hemma och en 5 årig kallblods valack hemma just nu. 

Till hösten däremot flyttar jag till Sigtuna och börjar avancera lite mer med hästarna då jag börjar på Sveriges ridgymnasium. Därav att jag inte köper någon ny häst just nu. Kommer ha häst där nere istället. Spännande. Samtidigt väldigt skönt att komma iväg lite. Kommer sakna dalarana när jag inte är här, men samtidigt måste man ta ett steg till ibland utanför boxen. 

Hoppas jag gjorde en intressant inledning åt er, eller ja hmm.. Vad vet jag. Som sagt, inte bara om hästar och ridsport. Vanligt liv också ;) 

Likes

Comments

Hej. Tänkte börja skriva lite igen, inte bara om mitt liv med hästarna och allt som kretsar kring det, men även min 'andra' vardag också. Allt och lite till alltså. 

Välkommen mvh Louise!

Likes

Comments