Våren är äntligen här

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er. Sitter just nu med en energidryck i skolan och har precis gjort klart min uppgift om försäljning i andra länder, känns skönt att ha det gjort och nu ska jag bara göra en bra powerpoint om det.

Onsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, ska jobba idag efter skolan och kommer vara borta nästan hela dagen, känns lite halvsynd att missa att kunna vara ute i detta underbara väder som äntligen kommit. Nu på morgonen så kände jag verkligen när jag kom ut i trapphallen att det var varmare än vanligt i trapphallen, sen när vi kom ut på gården, alltså det blev en sån chock för de senaste dagarna har det bara vänt när man trott att det ska bli vårligt väder.. Men jag klagar inte, äntligen är våren här - 9 grader än sålänge. Vad har ni planerat idag då?

Nu tänkte jag att jag skulle påbörja med en powerpoint och planera lite hur min powerpoint ska vara och ska planera min redovisning lite.. Känns verkligen skönt att få det klart på nästan en lektion.

Energidryck, skoluppgifter blir klara & vårvädret är här

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229