Väntar och väntar

Ligger just nu i sängen och bara tar det lugnt och har ingenting att göra.. Ikväll kommer älskling hit och vi tänkte bara ta det lugnt och kanske kolla någon film. Tur för både mig och pojkvännen, han börjar jobbet vid 15:00 och jag börjar vid 12:00, känns så skönt med sovmorgon!
Vad har ni gjort idag då? Själv så har jag städat en del, diskat, solade lite och har skrivit lite på min skoluppgift som jag ska redovisa. Det är typ det jag har gjort idag, har inte gjort så mycket mer. Imorgon efter skolan blir det soligt väder igen och då blir det för mig att sola igen - det är sjukt hur beroende jag är av att sola i Sverige när det väl är riktigt bra väder, men utomlands vill gör göra allt annat än sola, alltså typ shoppa och gå i shorts och linne för att "sola samtidigt som jag shoppar", om ni förstår hur jag menar..

Hur som helst, tänkte att jag skulle ta och spela lite Farm Ville 2 som jag har blivit så otroligt beroende av, haha. Det är både bra och dåligt för nu har jag någonting som jag kan underhålla mig med, men om jag blir för beroende så jag stänger världen runt om mig är det illa.. Haha.
Säger i alla fall godnatt nu och hoppas att ni har haft en riktigt mysig dag, vi hörs mer imorgon finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229