Vanlig Mysfredag

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er, ligger just nu i sängen med pojkvännen som har somnat och jag ska strax sova en stund jag med och jag känner mig faktiskt mycket bättre. Problemet är bara att jag har kvar snuvan och hostan - därför tänker inte jag hoppas på att jag blir frisk när det blir så att när jag tror att jag väl börjar må bra så bara blir jag sjuk igen, så sjukt jobbigt men aja..
Fredag idag och vi har inte alls någonting planerat, vi ska mest bara ta det lugnt, kolla lite film och bara ha en lugn och mysig fredag. Måste handla också så får kanske gå till Coop som är öppet till 23:00 om jag ska hinna sova en stund också. Är så sjukt trött och när jag är sjuk (halvt sjuk) så blir jag så trött väldigt lätt och vill bara sova och vila ut mig. Vad har ni för planer ikväll då?

Känner mig så otroligt seg just nu så jag ska ta och krypa ner och krama om pojkvännen och bara ta det lugnt och somna en stund, får sätta larm på lågt ljud så jag vaknar om en timme igen och inte vaknar upp imorgon på morgonen, haha. Hur som helst, min dag idag har varit helt okej, ganska seg, men har tagit mig igenom dagen i alla fall. Hoppas att eran dag också har varit ganska lugn och rolig och att ni har en rolig kväll denna fredag om ni ska hitta på någonting eller inte.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

idajosefin
idajosefin,
Usch krya på dig, mysiga bilder! nouw.com/idajosefin
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack fina du!
Visst är bilderna mysiga? Man vill bara lägga sig i sängen med mysigt täcke och varmchoklad när med ser bilderna 😊 Hoppas att du har haft en bra dag! 😊
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229