Väldigt bra knep

Godmorgon på er, hoppas att allt är bra med er, med mig är det ganska bra. Sitter just nu med datorn vid skrivbordet, tänt ett doftljus, dricker lite te och tänkte skriva upp dagens to do list. Började med det nu i veckan och känner att på så sätt får jag mer gjort. Behöver inte stressa och glömma bort vissa saker, utan nu har jag det uppskrivet och då är det bara att stryka över så fort man är klar med en sak och påbörja nästa.
Idag är det söndag och mitt hjärta åkte hem för en stund sedan då han var tvungen att jobba idag, inte det roligaste att spendera en söndag ensam, men det är bara att göra det bästa av det. Hitta massa bra filmer och bara gosa ner mig i sängen och kolla massa filmen - men innan jag kan göra det så måste jag göra klart saker på min to do list! Vad har ni för planer idag då?
Det är verkligen ett stort tips till er från mig, känner ni att ni knappt får saker gjorda, eller att ni känner er för stressade att ha det i huvudet hela tiden vad ni måste göra - då kan ni ta och köpa ett fint skrivblock, skriva upp varje dag på morgonen när ni äter frukost vad ni måste göra och när ni gjort det så kan ni bara stryka över det. Faktiskt så hjälper det en hel del, trodde själv inte att det skulle hjälpa någonting, men det gör det!

Nu ska jag ta och dricka mitt te och skriva klart min to do list, sen ska jag påbörja allt jag skrivit upp så jag får lite tid över att gosa ner mig i sängen och kolla mysiga filmer!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Wilmastrahlin
Wilmastrahlin,
Älskar verkligen också att göra to do lists, gör dom nästan varje dag! wilmastrahlin.devote.se
LouiseHermes
LouiseHermes,
Så skönt med to do lists, man känner att man har lite mer koll! 😃 nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229