Underbar helg

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en underbar helg! ✨ Min helg har varit helt underbar, spenderat hela helgen med mitt hjärta. Vi har inte gjort speciellt mycket mer än att ha chillar väldigt mycket i solen, men det går inte att klaga på i fint sällskap och god mat.

Nu är jag hemma igen och tillbaka till verkligheten.. Denna veckan har jag en del som ska göras, en av dom lite viktigare sakerna är att jag ska hämta nycklarna till den nya lägenheten. (!!) Ni kan ju gissa vem som är otroligt taggad på att börja inreda och massa sånt. Kommer att komma en hel del före & efterbilder på allt.. Funderar på att öppna ett instagramkonto och lägga ut massor med inredning, före & efterbilder och massa annat sånt då jag själv är beroende av inredningskonton, älskar verkligen att se sånna konton som lägger ut massor av sånna bilder.. Gör inte ni det?

Hur som helst, börjar bli sent nu och jag är ganska trött, har precis duschat och lagt mig i sängen och tänkte ta och slå på någon film och somna. Godnatt på er finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229