Tråkig dag

Godmorgon på er sunshines! Sitter just nu i skolan och har lunchrast, men skiter i lunchen idag då det inte var någonting som jag föredrar. Om någon timme ska jag besöka ungdomsmottagningen för att snacka om mina p-piller som verkligen ger mig hur mycket finnar som helst och massa, så ska diskutera och se om jag kanske borde testa några nya.
Vad har ni för planer idag då? Ska hem efter ungdomsmottagningen då jag slutar när jag är klar där, så ska jag städa lite och sen laga lite mat till mig och pojkvännen som slutar jobbet - så blir skönt för honom att maten kommer vara klar när han kommer. Är så hungrig så extra mycket mat blir det senare.

Idag är det onsdag och det är bara tråkigt väder så jag och pojkvännen lär bara sitta hemma och kolla film och tända lite ljus och bara mysa framför massa filmer och äta massa god mat och massa annat gott efter det. Blir att fortsätta att kolla lite resor till jullovet så vi verkligen vill till värmen igen, så vi får se vad vi kommer hitta för resor och sådär.
Men nu ska jag ta och kolla lite videos på youtube och vänta tills nästa lektion börjar, så vi får höras mer senare under dagen, ska klippa ihop någon outfit eller om jag bara kör ett inlägg med tips eller någonting - men vi får se senare, håll utkik!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229