Torsdag 31/8

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har vaknat upp på rätt sida. Vaknade strax innan åtta och gjorde mig iordning för skolan och sitter just nu i klassrummet och är fortfarande sjuk, men jag har inte ont i halsen längre så det är skönt det i alla fall.

Torsdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, ska jobba lite i eftermiddag så jag kommer inte vara hemma förens ikväll. Sen blir det att jobba lite hemifrån ikväll också, men innan jag ska jobba hemifrån ikväll så ska jag ha lite spakväll, ansiktsmask, varm och lång dusch och lite te och bara ha det lugnt och skönt för att bli frisk så snabbt som möjligt. Vad har ni för planer idag då finisar?
Nu tänkte jag att jag ska jobba med uppgiften för att fördröja tiden så jag snart kan gå på lunch och sen är det bara en lektion kvar.. Så skönt att vi bara har två lektioner på torsdagar. Färre lektioner, men lite längre lektioner.. Det gör ingenting, hellre det än att sitta på flera smålektioner och inte hinna med någonting - sen så blir man inte lika stressad över lektionerna! Hur som helst, ska fortsätta med uppgiften och fördröja tiden..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229