Tisdag 25/4

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra morgon hittills.. Vaknade idag och hade väldigt ont i huvudet och legat hela natten och svettats och inte mått så himla bra, men just nu känns det ganska neutralt, svettas inte lika mycket och huvudvärken har börjat gå över lite, tror det är för jag närmar mig provet som gör att jag blir stressad och så blir det att hjärnan går på overload och det blir att man känner att man inte mår bra.. Ska kanske ta en promenad i solen för att få frisk luft och försöka tänka på någonting annat.

Tisdag idag och jag ska faktiskt inte göra så mycket, ska ta det lugnt med körkortsplugg och tänkte att innan jag börjar plugga ska jag laga lite mat så jag inte går hungrig hela dagen och inte kan fokusera, haha. Mer än så ska jag nog inte göra, kommer inte orka med att göra någonting mer.. Kanske får lite småstädning gjort.
Vad har ni för planer idag då? Som sagt så måste jag plugga ordentligt, idag är det sista dagen jag kan plugga och imorgon på morgonen har jag arbetsintervju och på eftermiddagen har jag teoriprov.. Shit, börjar verkligen bli riktigt nervös och stressad över det, men vet att det kommer gå över så fort jag sitter i teorisalen och när jag väl gör uppkörningen så kommer allt släppa.. Men nu ska jag fixa lite mat och sen plugga lite.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229