Tidigare slut

Fick sluta tidigare idag från skolan och det känns så skönt, då får jag mer tid till att tvätta och städa.. Vad har ni planerat i eftermiddag då? Jag har bara planerat att tvätta fram till 19:00 och ska städa emellanåt medan jag väntar på att tvätten ska bli klar, sen ikväll blir det lite plugg och avslutar min kväll med att kolla pretty little liars, god mat och te!
Idag har det varit en helt okej dag i skolan, varit lite små tråkigt men fick lite saker och ting gjort i skolan i alla fall. Började med mitt kompendie och gjorde en baluppsättning och ska fortsätta med balsminkningar, bröllopssminkningar, baluppsättningar och bröllopsuppsättningar! Känner verkligen att jag har valt helt rätt linje på gymnasiet!

Nu tänkte jag att jag skulle ta och fixa lite varma mackor och få i mig lite mat så jag orkar eftermiddagen då jag ska tvätta, städa och allt sånt, efter det blir förmodligen tvätten klar så ska springa ner och hämta tvätten och hänga upp och lägga in ny tvätt. Vad ska ni göra nu då?

Två favoriter till bal & bröllop

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Det är skönt när man känner att man gjort rätt val 😊
Jättefina frisyrer på bilderna 😊
nouw.com/misssophie
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja det är så skönt, var så orolig att jag kanske skulle ångra mig - men är hur nöjd som helst! 😊
Ja visst är dom? Älskar dom två frisyrerna! 😊
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229