Stress & jobb

Hej på er finisar, hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en riktigt bra dag idag. Min dag har varit så stressig, har jobbat hela dagen och det har varit mycket stress och en hel del cyklande fram och tillbaka.. Ni kan ju gissa vad jag gjorde så fort jag kom hem - självklart så somnade jag så fort jag kom hem och har precis vaknat, känns riktigt skönt att få vila lite efter jobbet och bara ha det lugnt och skönt. Vad har ni gjort idag då finisar?

Lördag idag och jag har ingenting speciellt planerat för ikväll, jag ska bara ta det lugnt och ha det lugnt och skönt för klarar inte av mer stress idag. Det har verkligen varit brutalt och jag är nog inte den enda som är helt död i kroppen efter dagens arbetspass. Nu är det i alla fall skönt att vara hemma och bara ta det lugnt..
Imorgon ska jag jobba igen, men som tur är så jobbar jag kväll imorgon, så en hel del sovmorgon och kommer fixa massor med tidsinställda inlägg för att hålla bloggen igång så den inte bara ligger och dammar och är helt tom.. Det har ju varit så på sistone på grund av att jag har jobbat så mycket och jag har verkligen inte haft någon ork till att sitta och uppdatera en hel del inlägg. Men imorgon är planen i alla fall att den ska bli en hel del tidsinställda inlägg för dom dagarna som jag jobbar.

Nu tänkte jag att jag skulle göra lite mat och sätta mig framför youtube och äta lite, kolla det som nyligen har laddats upp och även försöka hitta lite inspiration till att göra videos - som sagt så har jag ingen aning vad jag ska göra för videos, så kom gärna med förslag på vad jag kan göra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229