Stadig frukost & Vogue

Hej på er finisar, hoppas att ni alla mår bra och att ni alla har fått en god natts sömn! <3 Vaknade för någon timma sen och har precis fixat i ordning lite frukost och sitter och läser lite Vogue samtidigt som jag äter.. Till frukost idag blev det havregrynsgröt, med blåbär, jordgubbar och lite banan tillsammans med varmt vatten med massa citron i - en perfekt frukost om ni frågar mig!

Vad har ni för planer idag då finisar?
Tisdag idag och jag har ingenting speciellt planerat, tänkte att jag ska boka tvättid tills imorgon och innan jag börjar jobbet vid 16:00 blir det att rensa bland mitt smink då det verkligen behövs och ska nog fortsätta rensa i garderoben också. Är snart färdig med att rensa kläderna och lägger allt i en stor ullaredspåse som knappt går att stänga nu, haha. Men det som är helt och fint skick på lägger jag upp på Plick om ni vet vad det är, typ som Shpock men när jag fick min nya telefon för ett tag sen skulle jag ladda ner Shpock och hittade inte det, men Plick är nästan exakt likadant, om det inte är samma app bara att dom gjort om designen lite och bytt namn.. Men jag vet faktiskt inte, det enda jag vet är att Plick är hur smidigt som helst! Bara att söka på mig där, LouiseHermes heter jag på Plick.

Men hörni, nu ska jag fortsätta äta och läsa lite Vogue, sen ska jag fixa lite här hemma och boka tvättid, efter det ska jag iväg till mamma och lämna Luna sen blir det iväg till jobbet. Hoppas att ni alla har en underbar dag framför er och att ni alla mår bra!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vilken gofrukost 🤩
nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229