Söndag morgon

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni alla mår bra och att ni har sovit gott inatt. Vaknade för en liten stund sen och gick direkt upp och drack ett glas multivitamin juice. Söndag idag och jag har lite saker som står på schemat. Vad har ni gjort nu på morgonen då?
Idag är det planerat att jag, älskling och min lillebror ska in till stan för lite shopping, efter det så ska vi boka biljett till min lillebror då han ska hem idag och ta med sig min älskade Chanel så hon ska vara hos mamma under tiden jag och älskling är utomlands.. Känns ganska tråkigt att vara utan min lilla älskling, kommer sakna henne så otroligt mycket.. Men det blir i alla fall skönt att komma utomlands i alla fall. Har ni planerat någonting idag?
Måste även kolla om det finns tvättid så jag kan tvätta lite kläder innan vi åker utomlands då jag måste ha rena kläder med mig och kan börja packa, så idag ska olika tvättider bokas. Senare ikväll så blir det en lugn kväll med mitt hjärta då han kanske åker hem idag eller stannar tills imorgon, det får vi se, annars blir det lite mys filmkväll med honom.

Nu tänkte jag att jag skulle ringa Telia och posten så jag kan hämta ut den routern dom inte kunde lämna ut åt mig fastän att det stod mitt namn och min pappas namn att någon av oss kunde hämta ut den. Men jag kunde inte göra det fastän att jag hade min pappas legitimation och mitt eget, plus att det är mitt telefonnummer som skulle få aviseringar - stör mig en aning mycket på posten och jag blev så otroligt lack, men aja.. Får ringa och fixa det! Efter det ska jag ta och fixa lite frukost till oss alla och sen ska jag städa!

Good morgning sunday!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229