Snob Duck - Glamazon.se

I samarbete med Glamazon.se

"
Snob Duck är en serie 100% handtillverkade tvålar fyllda med det bästa från Greklands vackra natur. De är gedigna hantverk, där varje tvål tar sex veckor att skapa. Endast de renaste ingredienser används och allting kallpressas för att bibehålla samtliga vitaminer och antioxidanter. Snob Duck används med fördel till ansikte, kropp och hår. "

Jag har kikat lite på dessa tvålar och när jag klickade mig in för att kika lite så reagerade jag direkt, en tvål med doft av melon och en med doft av kokosnöt.. Alltså hur härligt är inte det med doft av melon och kokosnöt, två av mina favoritdofter faktiskt och att jag hittade just dom gör mig så lycklig och jag vet precis vad jag själv ska klicka hem när mina tvålar tar slut här hemma.

På Glamazon.se kan ni hitta en hel del, produkterna från Snob Duck finns här och kostar bara runt hundra-lappen.
Vill ni ha väldoftande tvålar som är kallpressade för att bevara vitaminer och antioxidanter så kan ni klicka er in här, leta rätt på en doft ni tycker är god och klicka hem. Jag personligen kommer själv att klicka hem melon och kokosnöt, väldoftande, handtillverkade och kallpressade för att bevara vitaminer och antioxidanter, det kan nog inte bli bättre än så.. Perfekt nu i sommar att boosta huden lite extra med vitaminer och antioxidanter utifrån, som ni vet så ska man boosta kroppen lika mycket utifrån som inifrån, dricka mycket vatten, inte använda uttorkande tvålar, skrubb, lotions, after sun och massa mer.

Det finns flera olika dofter att välja på, som sagt så är två av mina favoritdofter kokosnöt och melon, verkligen supergoda dofter, och tillsammans är det inte illa heller.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229