Skäms över det

Ett misstag som många gör är att ha one night stands/ one time thing, både killar och tjejer. Tyvärr så är jag en av dom. Mitt förflutna har verkligen inte varit speciellt fint, att ha sex med någon sen strunta i varandra och leva vidare och fortsätta med det är inte någonting positivt - många tänker säkert men man måste ju leva livet? Jo, det är sant men att leva livet handlar inte om att ha sex med en person, strunta i varandra, sen göra det igen och igen. Leva livet gör man genom att skapa otroligt fina minnen med familj, släkt och vänner. Inte alkohol och sex.
I mitt förflutna brukade jag festa en hel del, men nu är fest någonting jag gör mer sällan och har haft en del one time thing och det är någonting jag verkligen skäms över. När jag tänker tillbaka på det så vill jag bara ha en klocka, att spola tillbaka tiden och få allting ogjort. Ditt förflutna kommer att jaga dig och en dag när du träffar en riktigt fin kille/tjej så kommer det inte vara det bästa med ett sådant förflutet som jagar dig.. Jag har min finaste och jag känner att jag vill skriva ut om detta så att ni inte gör samma misstag som mig, men jag insåg försent att jag inte kan hålla på så som jag gjorde - så till er som håller på sådär som jag gjorde, ta och tänk till nu, en stund för dig själv, tänk på om du verkligen vill ha ett sådant förflutet som kommer jaga dig och när du väl träffat en kille/tjej som du verkligen gillar så kommer de ha sina konsekvenser. För mig är detta en perfekt lösning, att skriva ut om det och "become clean" eller vad man säger..

Som sagt så tänk till riktigt ordentligt innan det är försent om du verkligen vill det, är du villig att ta konsekvenserna i framtiden? Det jag vill få ut till alla er tjejer och killar som gör som jag gjorde i mitt förflutna är att tänka efter innan det är försent att ändra på saker och ting, tro mig hade jag haft en klocka att åka tillbaka i tiden skulle jag göra det dels för att göra allt ogjort och för att ge mig själv en riktig smäll i ansiktet för att jag skulle förstått att man inte kan leva sådär.. Så som jag skrev, ta en stund för dig själv tills du verkligen tänk ut om du verkligen vill leva så, vill ha konsekvenserna, att de påverkar dig längre fram..? Ställ frågorna till dig själv och försök att stoppa dig själv innan det är försent, det är för ditt eget bästa!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229