Sjukling

Hej på er, hoppas att ni mår bra och att ni har en bra dag. Har legat i sängen sedan imorse och hade sjukt ont i halsen och riktigt ont i magen - har försökt att dricka grönt te, gjort lite mackor och sådär, det har hjälpt lite, har bara hosta och magont just nu. Får hoppas på att det går över ikväll för jag vill till skolan nu!
Hur som helst, torsdag idag och jag ska bara vila upp mig, tänkte att jag lite senare skulle ta en extremt varm dusch, fixa grönt te och ta lite frisk luft så kommer det nog kännas mycket bättre, plus få i mig lite citron också så kommer det garanterat att kännas lite bättre i alla fall. Vad har ni planerat idag då?

Imorgon är det fredag och jag ska förmodligen gå till skolan, om inte så kommer jag gå dit fastän att jag är sjuk - är så trött på att ligga hemma och vara sjuk och ha ont hela tiden. Nu är det min tur att bestämma över min kropp att jag ska vara frisk och pigg och inte sjuk och trött..
Men i alla fall, tänkte att jag skulle ta och plocka undan disken som är här och lägga det i köket och sen ska jag kolla lite vad jag ska laga för mat och sådär, får se vad jag slår ihop - med tanke på att jag har ont i halsen kanske jag gör lite soppa för att hålla halsen varm och dricka massa grönt te. Kom även på att jag måste springa ner till Coop och köpa smör och mjölk, så det ska jag försöka göra, men först, ta bort disken och klä på mig varmt så jag inte blir sjukare eller fryser!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Clauclau
Clauclau,
Fin blogg du har, kolla gärna in min med. Massa nya uppdatering och även fått hem min första glossybox in och kolla 😊 Kram på daj!nouw.com/clauclau
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229