Sista dagen ledig

Hej på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Vaknade för en stund sen och har precis ätit lite frukost och sitter just nu med lite kaffe och tar det lugnt framför youtube.

Söndag idag och det är sista dagen jag är ledig, imorgon börjar en ny vecka med massa jobb och det känns ändå skönt att jobba igen, men ändå lite småsegt.. Men hellre jobba och ha någonting att göra än att bara sitta hemma och verkligen inte ha någonting att göra över huvud taget. Eftersom det är sista dagen jag är ledig så ville jag gärna ner till stranden och lägga mig och sola lite, för enligt väderappen så skulle det vara soligt idag och runt 20 grader, men vad hände med det liksom, det är molnigt och verkligen inte så varmt det stog att det skulle vara.. Ja, man kan helt enkelt inte lita på väderappen - jag får ta och hitta på någonting annat, men vad vet jag inte då jag inte har någonting att göra. Har redan städat, tvättat och allt sånt, men vi får se vad som händer. Vad har ni för planer idag då?

Nu tänkte jag att jag bara skulle ta det lugnt och inte göra speciellt mycket, sitta lite framför yooutube, kolla någon film kanske och sen får vi se vad jag hittar på under dagen. Hoppas i alla fall att ni har en superbra dag framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229