sex timmar

Vaknade för en liten stund sen och har sovit sen klockan 15 idag. Helt sjukt hur jag kunde sova så länge och jag är fortfarande riktigt trött och har väldigt ont i mitt käkben och i min mage. Ganska jobbigt, men hoppas det löser sig. Har haft ont i magen sen engelska lektionen idag, inte direkt så skönt - ska dricka grönt te och göra någon macka så får jag hoppas på att det går över... I alla fall blir bättre.
Vad gör ni då finisar? Själv så sitter jag i sängen och inte gör någonting, ska fixa lite te och någon macka på det och bara ta det lugnt och fortsätta kolla på Devious Maids och hoppas på att kunna somna ganska tidigt.

Hoppas att ni har haft en mysig eftermiddag, min eftermiddag har ju bara bestått av sömn och ingenting annat när det egentligen skulle vara städning och tvättning idag. Men det får jag ta någon annan gång. Vad har ni för planer nu då? Som sagt så ska jag fixa te och göra någonting litet att äta och fortsätta på serien som jag påbörjade igår! Bjuder på en bild från skollunchen idag..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229