Sallad när man vaknar sent

God morgon blir det från min sida, hoppas att ni alla har fått en god natts sömn och att ni alla mår bra! Själv ligger jag i soffan nu med lite te och gjort en sallad då det är lite för sent för att äta en frukost, men lite för tidigt för att äta lunch, så fick bli en sallad som är lagom när jag precis har vaknat så sent som idag, haha. 🌸

Tisdag idag och planerna är att jag tänkte planera lite inför kommande veckan, få lite bloggjobb gjort och kanske ska försöka spela in en get ready with me idag.. Men vi får se, är fortfarande förkyld och det känns som att det blir värre - men jag hoppas att det inte blir det, vill bli frisk och jobba normalt igen. Jobbar kvällspass idag igen så jag har ju några timmar på mig att få lite saker gjort och att piggna till lite. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska sätta igång och svara på lite mail, har över 100 mail i inkorgen jag inte gått igenom, så ska försöka få det gjort samtidigt som jag äter lite sallad och dricker mitt te. Mer uppdatering kommer senare under dagen och jag ska försöka få en get ready with me inspelad.. Ni får gärna komma med tips på vad ni vill se!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så härligt med en sovmorgon. ha en underbar dag, kramnouw.com/hannaemmy
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen superskönt.. Är ingen morgonmänniska så jag är nöjd, haha 😋nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229