Psykolog & utmattad

Lite late night update då jag strax ska lägga mig och skulle inte kunna sova om jag inte uppdaterade er lite..

De senaste dagarna har jag inte alls mått bra, har verkligen känt att jag inte mår bra, jag har även ringt för att boka en tid hos en psykolog och se vad orsaken kan vara - om jag ska vara helt ärlig så tror jag att mitt mående är för att jag har varit igång sen jag var 16-17 år gammal.. Jag har ständigt jobbat, gått i skolan och knappt haft tid till mig själv och det är nu min kropp verkligen har sagt stop. Jag har ignorerat tidigare varningsignaler om all stress, dålig sömn, dåliga matvanor osv och nu har kroppen fått ta stryk. Så nu ska jag åtminstone 1 timme varje dag ta en lugn stund och bara läsa eller meditera eller liknande för att åtminstone en liten stund varje dag få ha det lugnt, sen får vi se vad psykologen säger.

Dagen idag har spenderats med mitt hjärta då jag inte haft någonting inplanerat idag, och imorgon är det dags för jobb igen och jag börjar 7 på morgonen så dags för mig att få lite sömn för att gå upp tidigt på morgonen imorgon och jobba - känner mig verkligen så utmattad och orkar knappt någonting längre.. Men, måste jobba och på grund av flera olika faktorer så måste jag till jobbet. Kan ta ett eget inlägg om det senare under veckan.
Hoppas i alla fall att ni mår bra så hörs vi mer imorgon finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

whatangiesaid
whatangiesaid,
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
kom ihåg, det blir alltid bättre tillslut ❣️ Många kramar
nouw.com/emmaakarlegrund
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, försöker alltid se det positiva i allt för att alltid ha något bra att sträva efter! <3 <3 ^^ Många kramar tillbaka fina du!
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229