Promenad & solnedgång

Hej på er, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en bra tisdag hittills.. 🌟 Ligger i sängen just nu och känner att jag håller på att bli förkyld då jag nyser, kliar i näsan, snuvig och allmänt seg i kroppen så jag ska fixa iordning en kopp te och gosa ner mig under massa filtar framför någon bra serie.

Igår kväll så gjorde jag inte så mycket så jag och min syster tog en promenad runt Rocksjön och det var verkligen behövligt.. Pratade om allt mellan himmel och jord och vi var tvungna att stanna till några gånger för att ta lite bilder då det var hur fint som helst när solen höll på att gå ner - nedanför ser ni en av alla bilder jag tog. Finns nog ingenting skönare än att ta en promenad i sånt väder - lite småkyligt, men det är bara bra för då rör man på sig för att inte frysa och får till en riktigt grym promenad.

Men hur som helst, känner mig verkligen seg och frusen just nu så en kopp te, gosa ner mig under massa filtar framför någon serie blir det nu i alla fall. Hoppas att ni har en underbar eftermiddag hörni!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229