Popcorntime

Sitter just nu med popcorn och pepsi och kollar på lite vloggar och bara tar det lugnt. Ska strax upp och städa iordning lite och börja göra mig iordning inför natten så jag bara kan fortsätta att ligga i sängen tills jag somnar. Vart så otroligt sugen på popcorn så kom jag på att jag hade en popcornpåse kvar, så jag tog tag i att göra lite popcorn. Älskar popcorn med salt, hur gott som helst - någon mer av er som tycker om popcorn?

Som sagt så tänkte jag att jag skulle ta och städa iordning lite och börja göra iordning mig inför natten, alltså tvätta ansiktet, borsta håret och lite sånt - sen ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta kolla massa videos tills jag ska sova, eller ja, tills jag somnar. 
Hoppas i alla fall att ni alla har haft en riktigt bra tisdag, min tisdag har inte varit sådär jättebra, och detaljerat går jag tyvärr inte in på, men det har i alla fall varit en jobbig tisdag idag. Ska se till att fixa allt innan det blir försent och innan jag blir för trött.. Godnatt på er läsare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229