Perfekt start & smink

Hej på er babes, hoppas att allt är superbra med er och att ni har haft en fantastisk dag! <3 Vaknade runt 9 imorse och var typ halvt pigg, så jag öppnade fönstret och låg i sängen ett tag till och scrollade igenom telefonen tills jag var lite piggare, haha. Perfekt start på dagen om ni frågar mig!
Gjorde iordning lite frukost och satte mig framför youtube och åt lite och drack mitt kaffe, sen var det att sätta mig framför spegeln och sminka mig och göra mig iordning för jobbet. Bokade ett pass sent igår kväll och det var bara ett 4 timmars pass så tänkte varför inte, orkar inte gå 3 hela dagar utan att vara ledig. Hade lätt kunnat jobba 10 timmar varannan dag, haha. Om inte mer till och med..

Efter jobbet så kom jag hem och har tagit det lugn sen dess och inte gjort så mycket faktiskt. Vad har ni haft för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag ska ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig, sen blir det nog att bara ta det lugnt i soffan framför någon film. Får se om jag hittar någon bra film.
The Silence som jag kollade på igår var helt okej, ingen film jag skulle rekommendera då den först och främst slutade så dåligt och hela filmen var typ halvt tyst så för att förstå någonting var man tvungen att läsa.. Nej, den filmen var inte riktigt en film för mig.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter verkligen som en helt underbar dag! ❤️Stor kram!
nouw.com/missjohansson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen helt underbar! ^^ KRAM <3
nouw.com/louisehermes
Karolinee
Karolinee,
Men det låter ju som att du haft mysig dag! 😘Fina du! Kram <3
nouw.com/karolinee
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, det har varit väldigt mysigt - hur har din dag varit fina du? 😊 KRAM <3
nouw.com/louisehermes
Karolinee
Karolinee,
Tack, haft en mysig dag också - en riktigt bra dag faktiskt, kram fina<3 Så fin blogg förresten!! 😄
nouw.com/karolinee
LouiseHermes
LouiseHermes,
Härligt att höra! 😃 Detsamma du! 😃 ^^
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229