Paket igår, imorgon & två till

Vilken dag det har varit idag alltså, känner mig helt slut och har äntligen tagit en dusch, ätit lite framför tvn och har nu gjort mig iordning för natten då jag ska jobba igen klockan 7:00.
Torsdag imorgon och jag jobbar 7:00 till 13:30, efter jobbet så ska jag hämta ut ett paket så att det inte skickas tillbaka, har ett paket jag hämtade ut igår och jag ska självklart visa er vad det är som jag har klickat hem. Imorgon efter jobbet ska jag hämta paketet och tänker att när jag kommer hem innan jag ska iväg så ska jag fota det jag hämtade ut igår och det jag hämtar ut imorgon och sen är det bara ett paket kvar som jag väntar på, eller ja, två stycken faktiskt, så dom får jag ta och fota när dom har kommit så kan jag fota det som har kommit fram än sålänge.. Vad har ni för planer imorgon då finisar?

Hörni, nu måste jag faktiskt sova, ska slå på Family Guy och kommer somna direkt, haha.. Men jag tycker faktiskt det är ganska mysigt att somna till just Family Guy i bakgrunden på låg volym. Har ni någon serie, film eller liknande som ni älskar att ha på i bakgrunden när ni ska sova?
Hur som helst, nu blir det att slå på det i bakgrunden och sova, upp tidigt imorgon redan vid 05:30 så jag måste få mina timmars sömn så att jag orkar med dagen helt enkelt. Godnatt på er babes!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229