Oväder & inget gym

Vilket oväder det är här i Kalmar alltså.. Spöregnar, blåser så otroligt mycket att träden kommer att blåsa iväg snart, det åskar, blixtrar och ja, ni förstår hela grejen.. Men som tur är så sitter man inomhus och bara tar det lugnt. 🙏

Måndag idag och det är även Valborg, men jag brukar aldrig göra någonting på Valborg så jag har jobbat halva dagen och sen har jag bara tagit det lugnt och försökt att vila - mår egentligen inte så bra, men jobbar imorgon också så får försöka vila upp mig och sen börjar skolan igen på onsdag. Denna veckan är packad med massa saker, jobbade idag och ska jobba imorgon, på onsdag är det skola, samma sak på torsdag, sen på fredag har jag praktik och lördag och söndag blir det jobb igen.. En vecka med en hel del saker, kommer knappt hinna uppdatera, men ska försöka mitt allra bästa!

Ikväll blir det att bara ta det lugnt här hemma, hade egentligen tänkt att gå en sväng till gymmet och försöka träna lite.. Men så blev inte fallet då det ösregnar och är ett rent kaos ute, så det får bli lite hemmaträning istället.. Lite tråkigare än att ta en promenad till gymmet, spendera 1-2 timmar där och sen promenad hem igen.. Men men, vad ska man göra?

Hur som helst, ska laga lite kvällsmat och fixa matlåda tills imorgon också, sen får vi se vad jag hittar på!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

ayyah
ayyah,
Fint blogg!nouw.com/ayyah
LouiseHermes
LouiseHermes,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229