Ny vecka & fint väder

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har sovit gott och att ni alla mår bra. Vaknade för en stund sen och var väldigt pigg, ovanligt pigg faktiskt om jag ska vara helt ärlig, haha. Men det är ingenting fel med det och jag är glad att jag vaknade med positiv energi och ett glatt humör.

Måndag idag och vi kickar igång en ny vecka, startade dagen med en kopp kaffe på balkongen i solen, och det har verkligen börjat bli superskönt ute och idag tror jag att jag ska ha mina sommarklackar för första gången detta året, hur skönt är inte det att man äntligen kan ha på sig mer somriga kläder.. Älskar det!
Som sagt så är det måndag och jag har ingenting speciellt som står på schemat, det enda jag ska göra som jag inte hann göra igår var att boka tvättid för att kunna tvätta lite, men mer än så ska jag inte göra så det känns skönt att jag gjorde de mesta igår så jag bara kan ta det lugnt idag. Vad har ni för planer idag då?

Nu tänkte jag att jag skulle dricka upp mitt kaffe, få i mig lite vatten också och sen göra mig iordning för att bege mig mot skolan. En bra dag med fint väder, ingenting speciellt planerat och jag kan hitta på nästan vad jag vill idag, verkligen så himla mysigt att inte behöva tänka på att man måste städa eller ta tag i saker.. Hoppas att ni har en toppendag framför er så hörs vi mer senare!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229