Njuta så länge det varar

Hej på er darlings, hoppas att allt är superbra med er och att ni har fått en underbar start på denna måndag! La mig ganska sent igårkväll, mellan 1-2 tiden, så imorse när jag vaknade runt 8-tiden så valde jag att ta lite extra sovmorgon då jag ändå var ledig idag och behövde verkligen sova ut lite. 💤

Måndag idag och jag har ingenting speciellt planerat, jag sitta med min kalender en stund nu så jag kan planera lite inför den kommande veckan som precis startat igång.. Känns verkligen så skönt att allt annat är gjort och det enda jag behöver tänka på just nu är att planera inför det kommande veckan - speciellt efter helgen när jag jobbat och gjort allt som behövs göras och sen har jag en ledig måndag att planera!

Med tanke på vilket fint väder det är ute så kanske jag ska ta en långpromenad, med musik i lurarna och bara njuta av solen.. Kanske sätta mig på någon uteservering och ta en islatte eller liknande och försöka koppla av.. Det är en sak jag måste bli bättre på, det är att ta det lugnt ibland och inte tänka på saker och ting - men det är svårt att inte göra det när man går i skolan, jobbar och dessutom bor ensam och måste också sköta sitt eget hushåll.
Hur som helst, nu tänkte jag att jag bara ska ta det lugnt, planera lite och sen får vi se vad som händer under dagen. Tänker att jag ska ta dagen som den kommer och inte sitta och göra massor av annat som får mig till att bli mer och mer stressad.. Nu har jag äntligen tid att ta det lugnt, tänka på mig själv och bara njuta av lugnet så länge det varar! 🙏 Vad har ni för planer idag då finisar?

Glöm inte att följa mig på Instagram - @LouiseHermez

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Skönt ändå att inte ha något speciellt planerat ☺️❤️nouw.com/johannna
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen! 😃 <3nouw.com/louisehermes
maandajohansson
maandajohansson,
önskar dig en härlig vecka 🌸nouw.com/maandajohansson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Detsamma fina du! 😃 nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229