Morning tea

Godmorgon på er sunshines! Sitter just nu med en kopp te och ska fixa min skoluppgift som vi fick över lovet så jag inte behöver tänka på det under lovet. Jag har ingenting inplanerat på lovet förutom att mamma och min lillebror kommer ner hit och hälsar på - ska bli mysigt. Då kommer vi förmodligen shoppa, äta god mat och bara ha det mysigt. Vad har ni planerat på ert lov då?
Lördag idag och helgen kommer att spenderas med pojkvännen, vi kommer bara ta det lugnt idag och kolla massa filmer och ha en mysig lördag. Det har börjat bli super kallt ute så det är väldigt mysigt att mysa ner sig i soffan, kolla massa filmer, dricka te eller varm choklad och det kan jag säga att jag har gjort väldigt mycket de senaste. Älskar att man blir varm i hela magen av att dricka någonting varmt när det är kallt ute! Vad är eran favorit varmdryck?

Nu tänkte jag att jag skulle ta och fixa lite mer te och göra min uppgift, sen ska jag nog hoppa in i duschen och fräscha till mig och sådär. Efter blir det nog massa film och bara mysa ner mig i älsklings famn och kolla massa filmer - har ni några tips på bra filmer?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229