Mitt tillskott & dagen

God morgon på er babes, hoppas att ni alla har sovit gott och att ni alla mår bra! Igår var jag så otroligt trött redan vid 21:00 så jag la mig faktiskt vid 21:30 och kan ju säga att jag somnade och har sovit hela natten fram till klockan 10-11 någon gång. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle kunna sova, men tur att jag kunde det i alla fall..

Torsdag idag och jag har ingenting som står på schemat mer än att jag ska jobba från 14:30 till 21:00, så det känns otroligt skönt att jag är utvilad.. Hoppas att jag blir lika trött ikväll och somnar lika snabbt då jag imorgon ska jobba klockan 7. Hatar att jobba till 21-21:30 på kvällarna och sen dagen efter jobba vid 7 igen - så otroligt segt och kan ju säga att man blir stressad över att hinna komma hem, äta, duscha, gå ut med hunden, hinna somna osv.. Ja, kvällen blir stress med vad man ska hinna innan man ska sova för att gå upp tidigt.. Vad har ni för planer en torsdag som denna?

Men det som ni babes har väntat på att få se, mitt senaste tillskott som tog mig några år att samla ihop till, men äntligen - kan ju säga att jag hade inte kunnat bli mer lycklig och stolt över mig själv!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

lihirvonen
lihirvonen,
Så fin väska! Bra jobbat 😃
nouw.com/lihirvonen
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina! 🥰
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229