Midsommar

Hej på er finisar, lite late night update då jag precis kommit hem efter en massa åkande fram och tillbaka, haha. Sitter just nu i soffan och har precis slagit på ett nytt avsnitt av Queen Of The South och ska fixa iordning en kopp te och bara ta det lugnt ikväll..

Under kvällen så tog jag bilen och åkte ut med min lillebror till min syster och min äldsta bror och tog det lugnt med dom då dom satt på deras gård och firade lite midsommar - efter det ville min lillebror träffa sina kompisar så självklart körde jag honom dit.. Så snäll som jag är och så kul som jag tycker det är att köra nu och faktiskt ha tillgång till bil. Undrar faktiskt om jag någonsin kommer att tröttna på det, haha.. Kanske senare i framtiden! 😉

Hur som helst, nu tänkte jag att jag ska fixa iordning en kopp te med lite citron då jag börjar känna mig lite förkyld, så får hoppas på att det hjälper - gosa ner mig i soffan och bara ta det lugnt framför några avsnitt av Queen Of The South! Vad har ni haft för roliga planer denna midsommar?

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229