Matlagning

Sitter just nu med datorn i köket och håller på at fritera lite kyckling och massa annat gott. Handlade lite på vägen hem med mitt hjärta och köpte med massa mat och lite gott efter basketmatchen. Min lillebrors lag vann med 60 någonting och andra laget fick ganska mycket spö då dom bara fick 20 någonting.. Stolt över att min lillebror är så duktig på basket.
Hur mår ni då? Med mig är det bra, håller på att laga lite mat och så, men problemet som är just nu är att jag har en jobbig huvudvärk och hjälper inte med frisk luft, vatten eller någonting, så ska ta en huvudvärkstablett och hoppas på att det hjälper i alla fall. Vad har ni för planer ikväll då? Jag och älskling håller på att laga lite mat och ska äta, sen ska vi kanske sova en liten stund. Senare ikväll ska vi ta och göra lax, potatis och citronsås då älskling ska ha med mat till jobbet och vi ska äta lite kvällsmat till någon mysig film - så för mig blir det en mysig kväll med pojkvännen.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

moaandersson
moaandersson,
Tycker din blogg är så mysig och trevlig! Gillar att du skriver frågor till de som löser din blogg med litet understruk så man förstår att det är en fråga och sedan att du svarar på frågan själv. Planer för ikväll är att mysa och ta hand om min sjukling till pojkvän. Ha en fortsatt mysig kväll, kram!nouw.com/moaandersson
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket, va glad jag blir! 😃 hoppas du också har en mysig kväll, kram! 😊 nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229