Måste bli bättre

Två saker måste jag verkligen bli bättre på, det är att blogga och att lägga mig tidigare än vad jag brukar göra. Vaknar alltid på morgnarna och är hur seg som helst, så tidigare sovtider och bättre uppdatering ska det bli - måste få tillbaka mina rutiner. Blir oftast så att när man är sjuk så har man inte rutiner och jag ska även börja få in rutiner när jag är sjuk.
Idag har det varit en helt okej dag, fick ont i öronen idag igen och jag hoppas verkligen att detta snart tar slut för jag orkar verkligen inte gå runt och ha ont i öronen hela tiden. Hoppas på att jag blir frisk snart i alla fall.
Just nu gör jag inte alls mycket, sitter med en Celsius och kollar lite youtube och bara gosat ner mig med filtar och massa kuddar och bara har det hur mysigt som helst. Tänkte att jag skulle kolla någon video till och sen ska jag faktiskt ta och lägga mig - läser nog lite i adjö det ljuva livet så jag blir lite trött och sen kommer jag nog somna hur bra som helst.
Hoppas att ni har haft en toppendag och att ni mår bra och inte är lika sjuka som jag är, det är så jobbigt att jag blir så lätt sjuk på hösten, men på vintern så blir jag bara snuvig.. Men men, nu ska jag kolla någon video till och sen ska jag ta och lägga mig, godnatt på er.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229