Måndag morgon

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni har fått en skön sömn och att ni alla mår bra. Sitter just nu och kollar ett avsnitt av Devious Maids och ska strax börja göra mig iordning.
Idag är det måndag och jag har inga speciella planer, ska bra ta det lugnt och städa kanske även försöka hinna tvätta lite idag. Vad har ni för planer idag då? En lugn måndag med att städa, tvätta och fräscha till lite i lägenheten är någonting jag behöver, efter det är det bara att spendera tid med mig själv och bara ta det lugnt och plugga lite också. Hoppas att ni i alla fall har roliga planer idag.

Nu tänkte jag att jag skulle göra en latte som jag tar med mig påvägen till skolan, och börja fixa mig och lite så. Vet inte vad jag ska ha på mig men blir nog bara en vanlig outfit.
Men i alla fall, måste börja fixa mig och sätta på kaffe så jag kan fixa en latte och sen ska jag bege mig mot skolan - hoppas att ni har en underbar dag att se fram emot, jag har en helt okej skoldag att se fram emot då skolan har lagt till idrott som sista lektionen på måndagar så vi slutar senare nu och det suger en aning. Men men, bara att göra det bästa av det! Bjuder på en bild på min frukost..

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229