Måndag 7 Oktober

Godmorgon på er läsare, hoppas att ni alla har sovit gott. Vid denna tiden ligger jag nog fortfarande och sover då jag tänkte att det är bättre att jag sover lite extra och skriver ett tidsinställt inlägg och får lite mer energi under praktiken imorgon.
Måndag idag och jag har praktik till klockan 17:00, men innan praktiken ska jag hinna med att skicka iväg ett paket då jag fick en klänning från bloppisen såld. Efter det blir det praktik och efter praktiken ska jag och Juliana bara ta det lugnt hemma och eventuellt göra en no mirror makeup challenge - men vi får se hur det blir, blir det av ska även videon redigeras och om det nu blir av så får vi se när den kommer att komma upp på kanalen. Vad har ni för planer idag då?

Ser ut som att det kommer bli dåligt väder hela veckan, jag vill ha snö - inte regn, blåst och kallt, utan kallt, snö och inget blött utan torrt, om ni förstår vad jag menar. Liksom sånt riktigt vinterväder som man vill ha.. Hur som helst, uppdateringen under dagen kommer efter praktiken för då har jag ledig tid till att fixa lite bra inlägg till er som är lite mer roligt än min måndag på Bikbok, haha.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229