Lördag 24/6

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er. Vaknade för en stund sen och kunde inte somna om så gick upp ur sängen och fixade lite frukost och bäddade till sängen och satte mig med min frukost framför Game Of Thrones. Har letat efter en bra serie att följa och Game Of Thrones var faktiskt bättre än vad jag trodde, väldigt spännande saker som händer nästan hela tiden. Men dock är det väldigt mycket naket, om man säger så... (!?)

Lördag idag och jag tänkte att jag skulle kolla ett avsnitt av G.O.T och sen ska jag städa lite, och kanske gå en sväng förbi gymmet och gymma i någon timme då det känns som att det var evigheter sen jag gymmade. Måste börja med att skriva upp vilka dagar jag ska gymma och vilka dagar jag ska vila..
Det är väldigt tråkigt väder ute så en långpromenad är inte direkt ett alternativ då det kommer regna vilken sekund som helst, så blir förmodligen gymmet lite senare. Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag att jag skulle kolla ett avsnitt av G.O.T och sen ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en hel del städning här hemma. Hoppas att ni har en bra lördag framför er och att ni alla är friska och glada!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229