Lördag 12/8

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Vaknade ganska tidigt idag och har inte gjort någonting speciellt, jag har bara tagit det lugnt och legat i sängen sen jag vaknade. Nyss så kokade jag upp två ägg och tänkte fixa iordning lite frukost och sen blir det en hel del saker som ska göras.

Lördag idag och jag är ledig från jobbet så jag tänkte att idag ska jag hinna med en hel del. En av sakerna jag skulle få gjort idag var att redigera min youtubevideo så jag kunde ladda upp den på kanalen och det gjorde jag igårkväll.. Jag satt hela kvällen och redigerade, först tänkte jag att jag bara skulle redigera hälften och ta resten idag, men jag hade sån energi så jag tog tag i det och redigerade klart så jag har en mindre sak på listan att göra idag.
Vad har ni för planer idag då finisar? Jag tänkte att jag skulle städa och tvätta idag, om det finns någon tvättid idag, annars så ska jag åtminstone boka en tvättid så jag kan tvätta en del kläder och sådär. Känns ganska skönt att vara ledig i två dagar och under dessa dagar ska jag tvätta, städa och göra iordning här hemma, så skönt att få sånna saker gjorda. Nu tänkte jag att jag skulle fixa frukost, äta lite och sen börjar det, att bocka av saker från listan.

Nu kan ni i alla fall se min senaste video som jag laddat upp på kanalen, in och prenumerera och hoppas att ni tycker om den!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229