Lite sen uppdatering

Första dagen på min sista termin i skolan, sen är det slut på skolan för min del.. Känns så otroligt skönt att äntligen börja sista terminen och första dagen är avklarad. Om jag ska vara ärlig så var dagen så onödig, jag trodde att det skulle vara vanliga lektioner, men istället blev det "fika" med skolan och sen att vi körde "lekar" där vi skulle lära känna varandra - kunde lika gärna stannat hemma och få bloggjobb gjort och annat. Längtar så otroligt mycket tills jag är ute i arbetslivet och inte behöver tänka på skolan.

Tisdag idag och första dagen i skolan är avklarad och resten av dagen kommer gå åt att plugga, bloggjobba och få lite inlägg planerade. Ska även planera lite inför helgen, vad som ska göras, vad för video som ska spelas in osv.. Vad har ni planerat inför resten av dagen?
Jag har precis fått i mig lite mat och tänkte sätta mig med lite plugg och få det gjort, även lite bloggjobb som jag ska få gjort - samtidigt som jag dricker Vitamin Well Reload (citron/lime smak) verkligen en av mina favoriter från Vitamin Well.

Föresten, jag har inte visat er mitt nya skal från iDeal Of Sweden - är så otroligt nöjd och leopardmönster är helt klart en av mina favoritmönster! Ni hittar den HÄR.

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Erica
Erica,
Så härligt att snart vara klar med skolan! 😊🌸 eswensson.se
LouiseHermes
LouiseHermes,
Ja, verkligen. Är så trött på skolan och vill börja jobba heltid nu 😃 <3 nouw.com/louisehermes
kristinis
kristinis,
Vacker bild, Kika in hos mig och lämna en kommentar, gillar du vad du ser så följ gärna min blogg med innehåll av vardagens alla bestyr! Kram nouw.com/kristinis
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket! nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229