Långfredag & nyheter till er!

Hej på er darlings, hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en underbar fredag hittills! <3 Långfredag och jag har tagit det lugnt hela dagen och somnade till lite i soffan men nu har jag piggnat till lite med en islatte och har precis rengjort min hud och ska göra mig i ordning för jobbet om en liten stund.

Vad har ni för planer idag då finisar?
Jag har ingenting speciellt som är planerat idag, har tagit det lugnt hela dagen och vid 16:30 börjat jag jobbet så ska strax göra mig i ordning för att bege mig.
Idag är en sådan dag jag egentligen inte hade orkat jobba, men jag gör det ändå.. Hur som helst, jobbar lite för mycket, men har inte så länge kvar på det stället jag är så det känns bra i alla fall.. Får se hur det blir efter att mitt kontrakt gått ut.

En liten nyhet jag tänkte berätta är att jag just nu går en utbildning för Lashlift och ska troligtvis under kommande veckan göra 10 lashlift på modeller och efter det får jag min certifiering!! Är så glad att jag äntligen fått gå en utbildning som faktiskt är någonting jag gillar, då jag älskar allt som har med skönhet att göra. Har en till nyhet men det kommer mer om det nästa vecka - denna veckan fick ni veta denna nyheten i alla fall. Är ni intresserade, så kan ni skicka iväg ett DM på min skönhetsinstagram (@BeautyByHermes) och min everyday instagram är LouiseHermez som ni kanske vet.

Hur som helst, nu ska jag äta lite mat och sen ska jag göra mig i ordning för jobbet - hoppas att ni alla mår bra och att ni alla har en underbar långfredag med familj och vänner och att ni har en underbar påsk framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Det ser riktigt mysigt ut! Ha det riktig bra på jobbet idag. Vad roligt att du är snart klar med en utbildning som du verkligen tycker om. KRAM 💕🐥
nouw.com/emmamehrali
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina! 😃 <3 Ja, jag är verkligen otroligt glad över det! 😃 Hoppas att du får en underbar dag fina du! <3 KRAM
nouw.com/louisehermes
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men vad kul, stort grattis!
nouw.com/johannagrahn
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket fina du! ❤️🥰
nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229