Kvällsinspo

Hej på er och ursäkta för min frånvaro, men just denna veckan har det varit väldigt mycket jobb och efter jobbet har jag kommit hem och varit så otroligt seg och inte orkat göra någonting annat än att sova.. Men snart så har jag ledighet i tre dagar och där kan jag lova er att då kommer det bli grym uppdatering, vill även uppdatera youtube under dom dagarna med en eller två videos, men får se om jag får lite inspiration till att göra videos och om jag kommer på någon bra video att göra. Ös på med massa tips så ska jag försöka med att uppdatera en, två eller kanske till och med tre videos.

Idag har det varit en väldigt lugn dag, inte haft så mycket på jobbet och när jag kom hem var jag dock väldigt trött på grund av att man cyklar så mycket och blir helt slut i kroppen verkligen. Hur har eran dag varit finisar?
Nu tänkte jag att jag skulle göra mig iordning för natten och slå på någon film som jag kan somna till då jag ska upp tidigt imorgon igen för att jobba och på onsdag börjar min lediga tid.. Känns skönt att få lite ledigt efter att man har gått upp så tidigt dom senaste dagarna för att jobba några timmar. Hur som helst, hoppas att ni har haft en bra dag och att ni alla mår bra, nu blir det en film tills jag somnar, godnatt på er finisar!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229