Kaffe & en ros

Godmorgon på er läsare, hoppas att allt är bra med er och att ni har sovit gott. Sitter just nu med en kopp kaffe och har precis startat igång dagens vlogg.. Idag är en sån dag som jag inte har speciellt mycket planerat, men ni kommer att få följa med och se hur en vanlig dag i mitt liv ser ut.

Onsdag idag och jag hoppas på att jag piggnar till lite då jag hade tänkte att jag skulle köra ett gympass, sen komma hem och duscha och använda mig av min älskade ansiktsmask och fräscha till mig.
Eftersom jag inte heller har så mycket att göra så tänkte jag få lite städning gjort, boka tvättid och ta hand om mig själv och mitt hem idag, även bloggjobb och lite skönhetsjobb gjort. Tänkte lägga en beställning idag på en del skönhetsprodukter idag, så om någon av er är intresserade, släng iväg ett meddelande på Facebook, finns länk under hedern till beautysidan där finns en knapp där du kan skicka meddelande till mig via beautysidan! Vad har ni för planer idag då finisar?

Nu tänkte jag dricka mitt kaffe, läsa lite bloggar & få lite bloggjobb gjort - efter det blir det att göra lite hemmasysslor och ska även skicka iväg ett paket idag, så det kommer ni att få följa med på. Nej, men nu måste jag dricka mitt kaffe och piggna till. Hoppas att ni har en grym onsdag framför er!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Sagaforsman
Sagaforsman,
Fina bilder! nouw.com/sagaforsman
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket! 😃 nouw.com/louisehermes
myglitterobsession
myglitterobsession,
Vilken fin ros 😊 nouw.com/myglitterobsession
LouiseHermes
LouiseHermes,
Tack så mycket finis! 😍✨ nouw.com/louisehermes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229