Jobb & nytt i hemmet

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er läsare, hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att ni alla är pigga och glada. Vad har ni gjort idag finisar?

Vaknade ganska tidigt imorse för att göra iordning mig för att bege mig mot jobb.. Fick som ett "jobb" via skolan då jag och Tuva skulle göra ansiktsmålningar på barnavdelningen på Åhléns.. Verkligen så himla mysigt att göra ansiktsmålningar samtidigt som jag och Tuva verkligen pratade om allt och hade det superkul faktiskt. Vi var där mellan 11:00 till 15:00 och tiden gick så himla fort, som ett tag fick vi varsitt presentkort på 300 kronor, så himla behövligt. När vi var klara gick vi runt lite på Åhléns och kollade runt lite, men jag hittade ingenting speciellt, så jag köpte ett ljus från Yankee Candle då jag verkligen behövde ett doftljus.. Är verkligen beroende av doftljus, speciellt i fräscha dofter som denna, Pink Sand . Helt klart en av mina favoritdofter!

Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt med lite låg musik och gör verkligen ingenting speciellt, tänkte att jag skulle fixa lite te och gosa ner mig framför en bra serie eller någon bra film. Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra lördag och att ni haft massa roligt för er... Verkligen superhärligt väder idag också, hoppas det håller sig nu!

XOXO, Louise Hermés

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229